Terms and Conditions

Voorwaarden  bestelling op rekening !!

Geachte Klanten !

Om onze service nog beter te maken hebben wij besloten voor vaste klanten bestellingen vanaf 1 maart 2013 ook op rekening kunnen worden betaald tot een bestel waarde van 100,00€.

Betaaltermijn is altijd binnen 7 dagen netto  na ontvangst van de factuur.

Wij hanteren 1 herinnering, als het bedrag niet is ontvangen tot afloop van de  genoemde data  word de factuur aan een incasso onderneming  afgegeven en is met hogere kosten voor u verbonden.

Bestellingen boven de 100,00€ worden alleen via vooruitbetaling geaccepteerd om het financiële risico van beide partijen te beperken. .

Bestellingen binnen Benelux landen worden via Deutsche Post aangetekend verstuurd .

Bestellingen binnen en buiten de  Europese Uni  ( zoals bvb. Polen, Switzerland, Oostenrijk etc.) worden met Hermes Versand of Deutsche Post met Zendingsvervolging of aangetekend verstuurd en hebben daarvoor hogere bezorgkosten.

    ING:  4240752       Alles4u,  C. Janssen

BETAALINFORMATIE ________________________________________

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst via internet kunt u op diverse manieren betalen. U ontvangt altijd na elke bestelling een orderbevestiging per e-mail. Vooruitbetaling Wanneer u kiest om te betalen bij vooruitbetaling dan kunt u na ontvangst van de orderbevestiging per e-mail het totaalbedrag aan ons overmaken o.v.v. het ordernummer. De betaling kan naar ING BANK rekeningnummer 4240752 ten name van Alles4u, C . Janssen, Venlo. Vergeet niet uw ordernummer te vermelden. Zodra wij u betaling ontvangen hebben word uw bestelling verzonden.  Zodra wij uw betaling ontvangen hebben word uw bestelling verzonden.  Rembours zendingen worden uitgevoerd door TNT-post u betaald het verschuldigde bedrag bij aflevering aan de postbode. Als het door u bestelde artikel bij ons op voorraad is heeft u dit binnen 1tot 8 werkdagen al in huis. U ontvangt van ons ook altijd een e-mail wanneer wij u bestelling verzonden hebben.  Indien u beschikt over een PayPal account dan kunt u hiermee ook bij ons betalen. PayPal: alles4u@ymail.com  Uw bestellnummer  en Klantnummer toevoegen. 

Contactgegevens: C. Janssen Vastenavondkampstraat 9 5922 AS Venlo

KvK.Nr. 50077384    Venlo

BTW:NL160700917B01

www.alles4u.eu

e-mail:alles4u@ymail.com

 

 

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze leveringen en diensten. alles4u is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele onjuistheden en/of wijzigingen in productbeschrijvingen en technische specificaties. Afbeeldingen dienen ter illustratie. Producten kunnen in werkelijkheid enigszins afwijken van de afbeelding.

Aan de genoemde prijzen en beschrijvingen kunnen geen rechten worden ontleend. Verzenden en retournieren :

Verzendingen (Nederland) Alle bestellingen (tenzij anders aangegeven) worden bij u bezorgd door TNT Post. TNT Post bezorgd op werkdagen tussen 9.00 en 20.00 en op zaterdag tussen 9.00 en 16.00.
 Bent u niet thuis, dan word er altijd een 2e bezorgpoging gedaan of uw pakket word bij de buren afgeleverd. U ontvangt hierover altijd bericht middels een briefje in uw eigen brievenbus. Mochten beide bezorgpogingen niet lukken dan kunt u het pakket gedurende 3 weken afhalen op een postkantoor bij u in de buurt.

Verzendkosten

  Al onze producten worden verstuurd in deugdelijke verpakking. Wij brengen u afhankelijk van het orderbedrag de volgende verzendkosten in rekening. Dit bedraagt verzend en portokosten. verzendkosten € 4,90 -  

alles4u draagt geen risico voor beschadiging en/of zoekraken van uw order tijdens de verzending. Bij eventuele schade of gebreken aan de levering verzoeken wij u vriendelijk dit zo snel mogelijk te melden, zodat wij u snel kunnen helpen.

Bij leveringen onder rembours zijn wij genoodzaakt € 7,50 rembourskosten extra te in rekening te brengen.

De in de webshop genoemde prijzen zijn allen vermeld in Euro en inclusief BTW. De vermelde verzendkosten zijn gebaseerd op leveringen binnen Nederland.

Voor EU-landen en overig landen gelden andere tarieven.

Portovrije nalevering:

Wij proberen al onze producten vanuit voorraad te kunnen leveren. Indien een besteld artikel onverhoopt niet direct uit voorraad leverbaar is, informeren wij u over de te verwachten levertermijn.

Na leveringen ontvangt u portovrij.

Mancolevering:

Ondanks alle zorgvuldigheid die wij bij bestellingen in acht nemen, kan het voorkomen dat een bestelling niet of onvolledig wordt geleverd. In dat geval kunt u dit tot 21 dagen na uw bestelling bij ons melden en wordt de levering eventueel op onze kosten aangevuld of opnieuw gedaan.

Retourinformatie:

Wanneer de bestelde producten niet aan uw verwachtingen voldoen of u heeft een verkeerd product besteld, dan kunt u de producten binnen 7 dagen in originele verpakking en ongebruikt (bij verzegelde artikelen met niet verbroken zegel!) gefrankeerd retour sturen. Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. Om duidelijkheid te verschaffen voor onze klantenservice vragen wij u de zending te vergezellen van een kopie van de factuur, uw bank of gironummer en de reden van retour.

Defecten:

Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden kan het voorkomen dat een artikel defect raakt of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt. In dat geval dient u altijd contact opnemen met onze klantenservice.